Uw huisarts vraagt advies aan de internist over het gebruik van anti-stolling

Wanneer kan dit?
Uw huisarts wil graag advies van de internist over de behandeling van uw klachten. Soms is het niet nodig dat u zelf hiervoor op het spreekuur van de internist komt in het Zuyderland ziekenhuis. 

Hoe gaat het in zijn werk?
De huisarts stuurt de vragen en de benodigde medische gegevens via beveiligde mail op naar de internist. Die stuurt binnen twee werkdagen een advies naar de huisarts. De huisarts kan u dan zelf behandelen. Indien nodig kan hij u alsnog verwijzen voor een consult bij de internist in het ziekenhuis.

Uw voordelen 
Voor u zijn er geen kosten aan verbonden. De zorg wordt vergoed uit uw basisverzekering bij de zorgverzekeraar. Uw eigen risico wordt niet aangesproken. Dit is wel het geval als u een specialist in het ziekenhuis bezoekt. Ook bespaart u de reistijd naar het ziekenhuis.

Aanvullende informatie
Een specialist van het Zuyderland ziekenhuis geeft een advies aan uw huisarts. Uw gegevens worden daarom verwerkt binnen het ziekenhuis. Ook kunnen uw gegevens worden gebruikt ter verbetering van de kwaliteit van zorg. Dit gebeurt zonder vermelding van uw naam.


Specialisten

Beeldmerk Anders Beter Centrum