Orthopedie schouderklachten

 

Wanneer kan dit?
Voor uw schouderklachten kan uw huisarts u in veel gevallen doorsturen naar een kaderhuisarts gespecialiseerd op het gebied van orthopedie. U krijgt advies op maat door onderzoeken van de kaderhuisarts, orthopeed en fysiotherapeut. Hierdoor is het niet nodig dat u op het spreekuur van de orthopedie komt in het Zuyderland ziekenhuis. 

Hoe gaat het in zijn werk?
U kunt een afspraak maken door te bellen naar 047 – 538 41 50. Dit nummer is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. 

Locatie
De afspraak vindt plaats in MMC Echt. Als u met de auto komt, navigeer naar Nobelweg 10, 6101 XB Echt. MMC Echt is gevestigd in het bedrijventerrein ‘De Berk’. U kunt hier gratis parkeren.

Uw voordelen
Deze dienst wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. Uw eigen risico wordt niet aangesproken. Dit is wel het geval als u een specialist in het ziekenhuis bezoekt.

Aanvullende informatie
Voorafgaand aan de afspraak vragen wij u een korte vragenlijst over uw schouderklachten in te vullen. Tijdens uw afspraak, die ongeveer 45 minuten zal duren, worden vragen gesteld over uw schouderklachten, wordt u onderzocht en wordt er een echografie gemaakt.

Het expertteam stelt gezamenlijk een diagnose en behandelplan op. De diagnose en het behandelplan worden samen met u besproken. Eventueel wordt u direct behandeld doormiddel van een injectie in uw schoudergewricht. Uw huisarts ontvangt binnen een dag een rapportage van uw bezoek met de diagnose en het behandelplan. Indien nodig, regelt uw eigen huisarts de vervolg behandeling(en).

Voor uitgebreide informatie omtrent schouderklachten, wat het is, voor wie en hoe het werkt zie https://www.thuisarts.nl/schouderklachten 


Specialisten

B. Boonen
B. Boonen

Orthopedie


Meditta Medisch Centrum Echt

P. Deckers
P. Deckers

Orthopedie


Meditta Medisch Centrum Echt

R. Ottenheijm
R. Ottenheijm

Kaderhuisarts Orthopedie


Meditta Medisch Centrum Echt

Beeldmerk Anders Beter Centrum