Uw huisarts vraagt advies aan de reumatoloog

Wanner kan dit?
Uw huisarts wil graag advies van de reumatoloog over uw situatie. Soms is het niet nodig dat u zelf hiervoor op het spreekuur van de reumatoloog komt in het Zuyderland ziekenhuis. 

Hoe gaat het in zijn werk?
De huisarts stuurt de vragen en de benodigde medische gegevens via beveiligde mail op naar de reumatoloog. Die stuurt binnen twee werkdagen een advies naar de huisarts. De huisarts kan u dan zelf behandelen. Indien nodig kan hij u alsnog verwijzen voor een consult bij de reumatoloog in het ziekenhuis.

Uw voordelen
Voor u zijn er geen kosten aan verbonden. De zorg wordt vergoed uit uw basisverzekering bij de zorgverzekeraar. Uw eigen risico wordt niet aangesproken. Dit is wel het geval als u een specialist in het ziekenhuis bezoekt. Ook bespaart u de reistijd naar het ziekenhuis. 

Aanvullen informatie
Een specialist van het Zuyderland ziekenhuis geeft een advies aan uw huisarts. Uw gegevens worden daarom verwerkt binnen het ziekenhuis. Ook kunnen uw gegevens wordt gebruikt ter verbetering van de kwaliteit van zorg. Dit gebeurt zonder vermelding van uw naam. 

 


Specialisten

M. Jacobs
M. Jacobs


Zuyderland MC locatie Sittard/Geleen

C. Dongen
C. Dongen


Zuyderland MC locatie Sittard/Geleen

H. Hulsmans
H. Hulsmans


Zuyderland MC locatie Sittard/Geleen

Beeldmerk Anders Beter Centrum